В групах ІІ курсу освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з освітнього компонента «Вступ до спеціальності» були проведені заняття з академічної доброчесності.
На лекційному занятті викладачка Леся Куденчук ознайомила здобувачів освіти з понятійним апаратом, фундаментальними цінностями академічної доброчесності, якими повинні керуватися учасники освітнього процесу, основними нормативними документами, що регламентують питання академічної доброчесності в коледжі, різновидами плагіату.
На практичному занятті здобувачі освіти навчилися виявляти порушення академічної доброчесності учасниками освітнього процесу, ознайомилися з видами відповідальності за порушення академічної доброчесності, детально розглянули правила цитування та оформлення посилань на джерела інформації.